Neem contact op +31 6 15 18 80 73

Vacature: Productiemedewerker bloemen Naaldwijk

Heb jij interesse in alles wat groeit en bloeit én wil jij met plezier naar je werk? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever

Samen met deze producent van hoogwaardige bloemensoorten zijn we op zoek naar een collega binnen de productie. Een collega die goed binnen het team past, zin heeft om te leren en vooral heel erg graag wilt werken. Als je dit allemaal kan, wil en ook doet, biedt deze organisatie je meer dan genoeg groeimogelijkheden! 

Hoogwaardige producten, werkplezier, ontwikkeling van collegas en groeimogelijkheden zijn punten die deze organisatie hoog in het vaandel heeft staan.

Over de vacature

Wil jij weten wat je er moet doen? Dagelijks zorg je er samen met je collega's voor dat alle facetten van de productiewerkzaamheden afgerond worden. Van het afleverklaar maken van planten, het uitvoeren van sorteerwerkzaamheden en het oppotten van planten horen allemaal bij je dagelijkse werkzaamheden. Ook ondersteun je in de gewasverzorging van de planten en zorg je ervoor dat einde dag de werkplek weer keurig opgeruimd is. 

vacature productie bloemen

 

  • Wat we jou bieden

    • Deze vacature betreft een fulltime baan voor onbepaalde tijd. Het salaris ligt tussen de €1.750 en €2.500 per maand.

Interesse? Solliciteer!

Ben je geïnteresseerd en denk je: dat lijkt mij wel wat? Aarzel dan niet en solliciteer direct! Dan laten we jou samen met deze klant zien wat je kan verwachten. Mail naar info@jer-recruitment.nl of bel ons via +31 6 15 18 80 73 en we zien je snel!