Neem contact op +31 6 15 18 80 73

Vacature: Productiemedewerker Stellendam

Ben jij die doorzetter, die energie wil steken in het beter draaien van het proces? Dan zijn wij op zoek naar jou! Teamwork, ontwikkelingsmogelijkheden en een goede toekomst bij ons bedrijf zijn zaken die bij ons hoog in het vaandel staan. 

Word jij enthousiast van bovenstaande? Lees dan snel verder!

Over de opdrachtgever

Samen met deze productie-bakkerij in Stellendam zijn we op zoek naar productiemedewerkers die voor de lange termijn willen werken binnen dit groeiende bedrijf. Samen op zoek naar innovatie en groei! Wij zijn op zoek naar aanpakkers met kennis van (of het willen leren van) productiewerkzaamheden. 

Over de vacature

Dagelijks zorg je er samen met je team voor dat het beste gebak geproduceerd wordt. Wanneer er verbeterpunten zijn, overleg je direct met de lijn- en productiemanager om samen te komen tot het beste resultaat. Ook zal je met de kwaliteitsafdeling samenwerken om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het product altijd gewaarborgd wordt. 

Dit klinkt wellicht wat spannend, maar dit hoef je uiteraard niet direct vanaf je eerste dag te doen. Je zal opgeleid worden door onze lijnmanagers, welke je de fijne kneepjes van het vak zullen leren. Pas als je alle kennis in huis hebt, zal je verantwoordelijkheden krijgen omtrent kwaliteit en kwantiteit.

productie bakkerij

Mooi verhaal, maar wat vragen we nou precies? 

- Doorzetters die hard willen werken en daarbij ook veel willen leren

- Je bent Nederlands sprekend en schrijvend

- Je hebt een rijbewijs; door de (relatief) vroege start van de dag lukt het OV niet altijd

- Je wilt graag werken en deinst er niet voor terug de handen uit de mouwen te steken

- Fit genoeg om de gehele dag staande werkzaamheden te doen 

 • Wat hebben we jou allemaal te bieden?

  • - Een maandsalaris tussen €2.000,- en €2.250,-

  • - Meer dan genoeg mogelijkheden jezelf te ontwikkelen binnen de organisatie

  • - Groeimogelijkheden richting verscheidene functies

  • - Een supergezellig team waarin we altijd werken aan de mooiste producten

  • - Soort dienstverband: fulltime, onbepaalde tijd

  • JER Recruitment kent het vak! We hebben zelf ervaring in de branche en voorzien je van de beste praktijkbegeleiding tijdens je inwerkperiode. Ook staan we voor langetermijnoplossingen, omdat iedere werkzoekende het verdient om een droombaan te vinden en daar te mogen blijven. Zo word jij een #blijvertje!

Interesse? Solliciteer!

Klinkt deze vacature als iets voor jou? Neem gerust contact met ons op! Mail naar info@jer-recruitment.nl of bel ons via +31 6 15 18 80 73 en we zien je snel!